One Brain kineziológia

Mi a One Brain kineziológia?

A One Brain kineziológia izomteszt segítségével megkeresi a jelenbeli problémáink (betegségek, fájdalmak, félelmek) okait.  Kezeli a múltbeli félelmeket, fájdalmakat, és visszaadja a testnek a harmóniát, az egyensúlyt.
Hogyan?
Nézzünk egy példát. Van egy kisgyermek visszatérő szorongásokkal.
A kineziológus izomteszt segítségével megkeresi az a múltbeli életkort, amely olyan stresszt okozott a gyermeknek, amely azóta is jelen van az életében. Van valami, amit azóta a régi stressz óta nem dolgozott fel, újra és újra előjön, bántja őt, zavarja őt valami.
Ezután ezeket a múltbeli stresszeket speciális és egyben gyengéd módszerekkel feloldjuk. A kezelést oldásnak is hívjuk. Az oldás hatására, a régi stressz nem lesz többé stressz, csak egy emlék., A test beindítja saját öngyógyító folyamatát, változás történik. A gyermek nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz, tudja majd kezelni az eddig félelmet keltő helyzeteket.

Mikor válaszd One Brain kineziológiát?

Ha te mint szülő nyitott vagy a változásra és vállalod, hogyha szükséges te is részt vegyél a kezelésen.
Ha szeretnéd megérteni, megtalálni azokat az okokat, amelyek a gyermeked problémáit okozza.
Ha vállalod és akarod a változást, tenni akarsz a gyermeked boldogságáért.
Akarva, akaratlanul gyermekeink átveszik a mi sérüléseinket. Nem szándékosan, de továbbadjuk nekik.
Ha ezzel szembe tudsz nézni, az más fél megoldás.
Hiba azonban mindenért magunkat bántani, az sem egészséges, ha bűntudat van a szülőben, rossz anyának vagy rossz apának érzi magát. Ez is stressz a gyermeknek.
Szülő és gyermek sokáig egységben él. Stresszeink miatt oda-vissza hatunk egymásra. Mintha ördögi körben lennénk.
Mi egységben kezeljük a családot. Ha a szülő is változik, könnyebb a gyermeknek is.

Hogyan zajlik egy kezelés?

A kezelés megkezdése előtt beszélgetünk arról, ti mit szeretnétek. Mi legyen az a cél, a változás, amit el kívántok érni.
Ha gyermekkel érkezel, megbeszéljük, megnézzük azt is, hogy tudunk-e a gyermekkel együtt dolgozni.
Ez a gyermek döntésétől függ. Neki kell, hogy szimpatikusak legyünk, neki kell igent mondania arra, hogy hajlandó-e velünk dolgozni.

Mit mondjak a gyereknek?

Sokszor kérdezik ezt tőlünk. Mit mondjak, hova megyünk, miért megyünk, mit fognak ott csinálni?
Kell e elmondani a gyereknek azt, hogy probléma van vele? Nem lesz attól rosszabb neki?

Jó, ha a gyermeket nem éri meglepetés. Neki is, nekünk is jó, ha nem hasonlít minket doktor bácsihoz, vagy nénihez.
Volt már olyan gyerek, akit úgy hoztak hozzánk, hogy megyünk egy nénihez, aki varázsolni fog neked. 🙂
Igyekeztem megfelelni, de azért egy ilyen szerepnek van súlya, tehát nem mernénk ezt a szerepet bevállalni.

És Igen! A gyermek kell tudjon róla, hogy van probléma. Kell tudja azt, hogy van valami, amin szeretnénk változtatni. Persze, ez nem feltétlenül kell negatívan, bajként felfogni. Inkább egy ügy, egy feladat, amit szeretnénk megoldani, másképp csinálni.
A gyermek elől nem tudjuk eltitkolni a bajokat. Nem tudjuk őt megóvni azzal, hogy nem beszélünk dolgokról.
Úgyis érzi, hogy aggódunk miatta. Íme néhány ötlet:

Érdemes elmondani neki:
“Tudod van ez a dolog…, és szeretnék ezen változtatni. Zavar engem is, és úgy látom neked sem jó. Szeretném azt, hogy nekünk ez könnyebb legyen, ezért megyünk kineziológushoz. Ő tud olyat mutatni, amivel ezt meg tudjuk oldani. Én egyedül nem tudom megoldani, ezért megyünk el hozzá. ”

Kicsiknek, arról hogy mi fog történni:
“Olyan helyre megyünk, ahol egy néni/bácsi beszélgetni fog a kezeddel, és segít megkeresni nekünk miért van….
Lesz benne mese, egy kis játék és beszélgetés arról, amikor kicsi voltál.”

Nagyobbaknak, arról, hogy mi fog történni:
“Olyan helyre megyünk, ahol a kezed  izmait fogják tesztelni (nem fáj).
Megkeresik, hogy milyen régi, kisebb korodból való emléked van, ami miatt most ez a …. van neked.
Beszélgetés lesz régi dolgokról, kicsi korodról. Képzeletben kell majd dolgozni. Az emberi agyat lehet programozni arra, – hasonlóan mint a számítógépet – hogy sikeresebbek, ügyesebbek, egészségesek legyünk. A kineziológus tud neked ilyen agyprogramozást tanítani.”

One Brain kineziológia korosztályonként

Kineziológia magzati korban:

Az anyán keresztül történnek a kezelések.
Könnyebbé teszik a gyermek születését, oldják a édesanya félelmeit a várandóssággal , szüléssel kapcsolatban, gyermeket vagy az édesanyát ért nehéz élethelyzeteket. (Nem kívánt gyermek, nehéz teherbe esés, túlzott elvárás a gyermek nemével kapcsolatban, anya vagy apa félelme a szülővé válástól, félelem a szüléstől, gyermek elvesztéstől és még számos egyéb ügy…)

Kineziológia csecsemőkorban

Még mindig többnyire édesanyán keresztül oldunk, de lehet apán keresztül is.
Oldhatják gyermeked a születésének körülményeit, császáros születés nehézségeit, segíthetnek a hasfájós időszakon, alvásproblémákon, szoptatási problémákon, étvágytalansági ügyeket, az édesanya szülés utáni depresszióját, és még számos egyéb ügyet…

Kineziológia 3-4 éves korban

Már tudunk gyermekeddel személyesen is együtt dolgozni.
Itt még mindig nagy szükség van a szülői részvételre, de már együttműködőek, izgatottan figyelnek.
Oldódhatnak beilleszkedési zavarok, túlzott anyai kötődés, félelmek a sötéttől, vagy egyéb dolgoktól, testvérharcok, étvágytalanságok, túlsúly, mozgásproblémák, figyelemzavar, düh, dührohamok, túlzott hiszti, félénkség és még számos egyéb ügy…

Kineziológia a 4-12 éves korosztálynak

Együttműködve, önállóan is tudunk velük dolgozni. Ilyenkor gyermeked már igazán részese a saját változásának. A házi feladatok személyesen neki készülnek, övé a felelősség, hogy gyakoroljon otthon is.
Oldódhatnak  továbbra is beilleszkedési zavarok, anyai túlzott kötődések, koncentrációs gondok, iránytévesztés, egyensúlyproblémák, félelem a tanulástól, megfeleléstől, oldódhat diszlexia, tanulási nehézségek, magányosság, zárkózottság, megbízhatatlanság, önbizalomhiány, félelem a szerepléstől és még számos egyéb ügy…

Kineziológia a 12 év feletti korosztály számára

Érzékeny kamasz időszak. Csak akkor hozd el a gyermeked, ha ő is akar jönni. Ebben a korban már nem teheted meg, hogy helyette döntesz, nem akarhatod te jobban a változást mint ő. Ha mégis így van, inkább te jelentkezz be hozzánk felnőtt oldásra, amely neki is, neked is segíteni fog.
Oldódhatnak beilleszkedési problémák, tanulási problémák, depresszió, kimerültség, állandó fáradtság érzés, alvásproblémák, elégedetlenség önmagukkal szemben, önbizalomhiány, agresszió, szülő-gyerek konfliktusok, szexuális bizonytalanságok, menstruációs problémák és számos egyéb ügy…

Milyen problémákkal jönnek
hozzánk legtöbbször ?

 • beilleszkedési gondok
 • kommunikációs problémák
 • éjszakai félelmek
 • szobatisztasági ügyek
 • túlzott hiszti
 •  dühkezelési problémák
 • tanulási problémák
 • szorongások
 • szülők válása miatti fájdalmak feloldása
 • születési traumák
 • az anya túlterheltsége
 • önbizalom gondok
 • testvérféltékenység
 • kamaszkori kihívások

Más esetekben is hatékony a változás, de vannak olyan ügyek, amire más módszert javaslunk. Ha bizonytalan vagy, írj nekünk, kérdezz rá, mit tanácsolunk nektek.

Nem biztos, hogy a gyermek problémáinak okát,
a gyermeknél kell keresni.

Gyakran szüleik félelmeit, fájdalmait érzik át, és arra reagálnak hevesen. Ilyenkor a szülő kezelése a megoldás. Ezt sosem kell szégyellni, hiszen a szülő is hibázhat. Azért jöttél erre a világra, hogy minél többet lerakj saját stresszeidből és jobban csináld, mint elődeid, de ez nem megy könnyen. Tökéletes szülő nincs, és nincs is rá szükség.

A gyermekeddel együtt mindig te is részesülsz legalább egy rövid oldásban, mivel kettőtök együttes átalakulása segíti a változás folyamatát.

Egy anyuka élményei:

Mi az amiben segített a kineziológiai kezelés? Először is rá kellett jönnöm, hogy ahhoz, hogy Meli változzon nekem kell változnom. A gyerekekkel való viszonyán szerettünk volna változtatni. Nem tudom emlékszel-e a probléma az volt, hogy a gyerekkel egyáltalán nem akart kapcsolatot teremteni, sőt a kisebbektől még sírt is. Az ovis beilleszkedésétől féltem a legjobban. Sokat olvastam utána, pszichológia, fejlődéslélektan, kerestem a választ.

Először az volt a gyanúnk, hogy a túlhallása van és e miatt fél a kisebbektől. (tudta, hogy a picik hangosan ordítanak) Az otthoni háztartási eszközökkel sem jött ki. A porszívót utálta a legjobban, ha meglátta, a szobába be sem tette a lábát. Az első kezelésnél ez volt a fő szempont. Ez aztán olyan jól sikerült, hogy a porszívók a legjobb barátai lettek. Legszívesebben még az ágyába is befektette volna, és még porszívózott is vele.

A gyerekektől való félelem sajnos nem szűnt meg. Ekkor már konkrétan ez a téma került oldásra. Mire elkezdődött az ovi megoldódni látszott a helyzet. A beszoktatás várakozáson felül sikerül. Egy hét után már Ő kérte, hogy egyedül maradhasson az oviban, és az tegye amit a többiek is.
Ma már (néhány kezdeti nehézség után) szívesen indul reggel az oviba, és vidáman meséli el a napját.

Végül még Apa ovival szembeni ellenérzései is megszűntek.

Köszönjük!!!!!!!
Koroknainé Ambrus Karolina

Ára:

A kineziológiai one brain oldás ára: 16.000,- /alkalom

Itt jelentkezz!